Hvad skal din nye hobby være?

Danskerne elsker at have en hobby ved siden af arbejde og familie. For hvad er egentlig mere hyggeligt end at sidde der hjemme og strikke med en god serie i baggrunden eller tage ud i Danmarks genbrugsbutikker og finde gode og smukke fund, der passer lige ind i ens indretning i hjemmet.

Er du dog typen der har prøvet det hele, og bare ikke kan finde ud af hvad din hobby skal være, skal du kigge med her, for at få inspiration til hvordan du kan finde den hobby der passer til dig og din hverdag.

Elsker du at være kreativ?

Hvis du elsker at være kreativ, er der en masser hobbyer der venter på at blive afprøvet. I dag er strikning og hækling jo vanvittig populært. Selvom du aldrig har prøvet at strikke eller hækle før, skal du ikke være bange for at springe ud i det. Der findes et væld af youtube videoer og guides på internettet, som du kan støtte dig op ad. Strikning og hækling er samtidig en hobby som du kan kræse omkring. Du kan få en masser lækkert nordisk garn, som du kan strikke og hækle smukke trøjer og andet beklædning ud af.

Naturer kalder på dig

Er du ikke så meget et kreativt menneske, men mere et naturmenneske, og bare elsker at opholde dig i naturen, er der også masser af fede hobbyer du kan lave i naturen.

En mega fed hobby som du kan gå i gang med, er at samle på madvare i naturen. Der findes et væld af lækre madvare i naturen, som du kan bruge i madlavningen. Det er ikke kun bær og frugter. Du kan sagtens gå i gang med at samle både svampe og krydderurter. Dette kræver dog lidt undersøgelse inden, da det jo ikke er alle svampe og urter du kan spise fra naturen.