Mangler du en ny hobby?

Med en foranderlig hverdag er det vanskeligt at finde på en hobby også selvom man har mange interesser og lysten til at prøve noget nyt. Men hvad med nogle idéer til at starte processen?

Hvad med at blive kunstnerisk?

Enhver kan kreere kunst – og det behøver altså ikke at være pænt. Der er mange slags prisvenlig og begyndervenligt maling på markedet og kan stuen ikke altid bruge et pift i form af et flot maleri? Prøv at starte med noget abstrakt i farver du holder af, så behøver du ikke at være mester i realisme, for at lave noget der skaber glæde. Hvis du ikke er til maling, kan du prøve dig frem med noget selvhærdende ler. Hér skal du ikke bruge ovn eller glasering, kun en smule tålmodighed og noget vand. Når figuren er tør, kan du male den for at forsegle leret.

Er vejret godt?

Tag din kommende hobby med udendørs! En gåtur med en podcast i ørene kan være en god start på at gå videre til et mere avanceret niveau som cykling eller golf. Golfkikkerter og cykelshorts er gode gaveønsker, hvis du er træt af at få sutsko og chokolade hvert år. En anden udendørs hobby der ikke involverer fysisk udfoldelse er fotografi og her er der rige muligheder for at have en omfattende hobby: har du fanget alle de danske dyrearter på film? Så går turen vel til Frankrig med kameraet om halsen – når du alligevel er der, kan du eventuelt prøve at stå på ski.

Er du åben overfor nye bekendtskaber?

Hvis du er en extrovert og menneskeglad person, er der flere klubber der altid mangler nye medlemmer. Det ideelle ved at tilmelde sig en allerede eksisterende klub er, at du ikke skal tænke så meget på planlægningen, men derimod bare møde op med godt humør og nyde eftermiddagen med alle klubbens andre medlemmer.