Tre råd til at løfte hængebryster

Alle bryster er helt og aldeles forskellige. Når kvinder ældes med årene, er der en del, hvis bryster møder tyngdekraften – og de bliver dermed til hængebryster.

Det kan ske for alle, men særligt sker det for kvinder med en stor barm, fordi de bare er det tungere. Kvinder, der er blevet mor, og som ammer, har også en øget risiko for at få hængebryster – især hvis man har givet føde til flere babyer. Men der er en række ting, du kan gøre for at give dine bryster et løft.

Vælg den rigtige BH

Det er vigtigt, at du vælger den korrekte BH, som passer til din krop og din barm. Det gør sig især gældende, hvis du har store bryster. Du finder den bedste BH ved at prøve dig frem i en undertøjsforretning. Her er ekspedienterne vant til at se forskellige bryster, og de er specialiseret i at finde den helt rigtige BH til enhver barm.

Træn dem op

Bryster består ikke kun af væv – men også af muskler. Det er derfor muligt at træne musklerne, som ligger under brystvævet, for at bevare dine brysters fasthed på en naturlig måde. Hvis du vil kunne gøre det derhjemme uden at skulle i fitnesscenter, er armbøjninger en god og simpel øvelse. Vil du give den lidt ekstra gas, kan du lave øvelser med håndvægte. Det vil ikke kun styrke musklerne i dine bryster, men det forebygger også slap hud på dine arme, og så øger det naturligvis også dine muskelmasse her.

Plastikkirurgi

Det er også en mulighed at få brystforstørrelse implantater. Det kan nemlig fylde huden ud. Du skal dog huske nøje at overveje, om du kan løse dit problem på andre måder. Beslutter du dig alligevel for at gennemgå en skønhedsoperation, skal du sørge for at søge hjælp og rådgivning hos en professionel speciallæge i plastikkirurgi.