Disse forberedelser skal være gjort inden barnets træning

Fysisk aktivitet foregår tit og ofte for de små poder i en lokal hal. Det er overordentligt dejligt og for alvor noget at være taknemmelig for, at vi har disse tilbud til rådighed, så børnene kan få lov at deltage i et socialt fællesskab, der deler en eller flere af deres egne interesser. Det kræver dog forberedelse at deltage.

Tøj til og inden træning

Den første form for forberedelse, det kræver at deltage på et sportshold, er, at man skal have det rette tøj på. Derfor skal der muligvis indkøbes tøj specifikt beregnet til sportsgrenen. Hvis ikke sportsgrenen påkræver en specifik påklædning, skal der helt overordnet bare købes idrætstøj. Dog kan det i hvert fald om vinteren synes en smule koldt udenfor, hvor man skal gå for at kunne komme ind i hallen. Derfor er jumpsuits til børn superpraktiske; De er nemme både at iføre sig og at tage af hurtigt igen, når man når ind i hallen og skal i gang med aktiviteterne. Jumpsuits kan selvfølgelig også både bruges i den almindelige hverdag, men de er særligt smarte til brug i forbindelse med, at man i et kort tidsrum skal have varmere tøj på end sportstøj.

Aftal en kørselsordning

Det er ikke sikkert, at du har mulighed for at fragte dit lille barn til sport hver uge måske endda flere gange om ugen. Dette skal dog ikke forhindre dit barn i at deltage. Du kan eksempelvis skabe kontakt til en af de andre forældre til et af børnene på idrætsholdet og spørge, om I evt. skal lave en kørselsaftale. Dermed lykkes det, at dit barn ikke begrænses pga. dine muligheder, og at du heller ikke behøver at forhaste dig ud over normalerne den ene gang om ugen. Det kan endda være, at der er flere end én forældre, som vil være med i kørselsordningen.