Mangler I gaveønsker til dåben? – Så læs med her

Er jeres familie blevet udvidet med en lille ny? Og er tiden kommet til, at barnet skal døbes? Så ved I sikkert, at der er en masse, der skal planlægges, i forhold til dåben. Man skal finde ud af, hvilken kirke barnet skal døbes i, samt hvem der skal være fader til barnet. Man skal også finde ud af, hvor dåbsfesten skal holdes og hvad gæsterne skal have af mad og drikke. En af de nok vigtigste ting er at få inviteret gæsterne. Når I har gjort det, er der nok mange, der spørger jer om ønsker, hvis I ikke har vedlagt en ønskeseddel ved invitationerne. Man hvad kan man ønske sig i dåbsgave? Dåbsgave med navn kunne være en mulighed.

Et minde om dagen

Dåbsgave med navn er god ide til ønskesedlen, eftersom det er en personlig gave, der kan minde jer om denne særlige dag. Det kunne for eksempel være en eventyrbog af H.C. Andersen, hvor barnets navn og datoen på dåben, kan indgraveres. Derved kan I læse denne bog for barnet, når det bliver større, samtidig med, at det er et minde fra dagen. I kan også ønske jer en barnets dog, som I kan fylde med minder, så barnet kan kigge tilbage på sit liv, når det bliver større. Hvis I kunne bruge noget til barnets værelse, kunne en figur med indgraveret navn og dato, også være en mulighed.

Noget praktisk er også en mulighed

Hvis I har skrevet dåbsgave med navn på ønskesedlen, men stadig mangler nogle ideer til flere ønsker, kan I også ønske jer noget praktisk. Det kunne for eksempel være tøj eller møbler til barnets værelse. Det kunne også være legetøj, hvis barnet mangler det. Så gaveønsker til dåben, kan være alt fra et minde fra dagen til noget, I står og mangler til barnet.