Find det perfekte vildmarksbad til din have

Få wellness hjem i egen have og investér i et Cold Hawaii Vildmarksbad. Det ér en stor investering for sjælen, der herigennem kan give en oplevelse af ro og velvære. Der er dog mange forskellige typer at vælge imellem, så her får du en lille guide, der tager dig igennem et par typerne, du kan vælge. Så får du nemlig det vildmarksbad, der passer perfekt til dig.

Vildmarksbad “Klitmøller”

I den højeste prisklasse ligger vildmarksbadet ‘Klitmøller’, der har et klassisk design. Den har dog også en moderne indvendig overflade, der er meget nem at rengøre efter brug. Desuden giver den indre overflade et mere eksklusivt udtryk. Materialet er sibirisk gran, og så er badet udstyret med en udvendig ovn, der netop grundet den udvendige ovn, gør vildmarksbadet mere rummeligt. 

Vildmarksbad “Hvide Sande”

Dette vildmarksbad koster lidt mindre, og er det mere klassiske vildmarksbad, som man kender det. Her er det en indvendig ovn, som gør, at man hele tiden er helt tæt på varmen. Det er et helt klassisk design, så naboerne ville nemt kunne genkende vildmarksbadet, når de ser det. 

Vildmarksbad “Esbjerg”

“Esbjerg”-modellen er lavet i ubehandlet træ indvendig og er med træbænke. Det er også lavet i sibirisk gran, med et bånd i rustfrit stål, og en udvendig ovn, der giver selve badet mere rummelighed. Dermed kan man sidde i hele karrets rumfang.

Vildmarksbad “Søndervig” – med glasfiber

Denne model er helt anderledes, da den er lavet med glasfiberindsats, som udgør hele den indvendige del. Den er dog omkranset af den klassiske sibiriske gran, som vi kender det fra de andre vildmarksbade og med en effektiv, udvendig brændeovn. Den udvendige brændeovn gør også her, at der er ekstra rummeligt i selve badet. 

Dette er det mest populære vildmarksbad, da det både kræver minimal rengøring, kort opvarmningstid og et holdbart produkt. 

Vildmarksbad på trailer

Mangler du lidt ekstra til din spatur, så kan du også leje en sauna tønde med glas. Her får du en smuk tønde med stort panoramavindue, så du sidder i ét med naturen og får varmen. Den runde form gør rummet ufatteligt nemt at opvarme.  

Du kan også tage vildmarksbadet med trailer. Det passer helt perfekt til sommerhusudlejeren, sportsklubben eller bare helt til dig selv. Det er fastmonteret på en trailer, som giver dig mulighed for at rykke badet til lige dér, hvor du gerne vil have det stående. Til denne installation kan du vælge mellem Søndervig-modellen med glasfiber, eller Klitmøller-modellen med den særlige indvendige overflade.