Gør klar til at få en fugl i hjemmet

Er det på tide, at du får gjort drømmen om en fugl i hjemmet til virkelighed? Så er det bare med at vælge en fugl og gå i gang med at gøre klar til, at du får fuglen hjem. Det er en rigtig hyggelig tid, når der skal gøres klar til fuglen, og forventningerne er uden tvivl på sit højeste. Herunder kan du se en plan for, hvordan du forbereder din fugls ankomst.

Hvilken fugl er der tale om?

Inden du gør alt for meget klar, bør du være afklaret omkring, hvilken fugl du ønsker skal være en del af din husstand. Der er nemlig stor forskel på, hvad du skal købe i forhold til, hvilken fugl du ønsker. Du bør altså have en klar forestilling om, hvilken fugl der skal være en del af dit liv, før du går i gang med at købe diverse ting og sager.

Fuglen skal have et fuglebur

Uanset hvilken fugl der skal bo hos dig, så skal den have et fuglebur. Fugleburets design og størrelse kommer an på, hvilken fugl der er tale om. En papegøje skal eksempelvis have et større bur end en lille undulat.

Køb det rette fugletilbehør

I fugleburet skal der være forskellige ting. En siddepind er uundværlig for de fleste fugle. Der skal ydermere være mulighed for at give fuglen både vand og mad, så denne type fugletilbehør skal du ligeledes have fat i. Nogle fugle elsker desuden at have et badekar. Du bør derfor undersøge, hvilket fugle tilbehør din fugl har brug for.