Her er grunden til, hvorfor du skal investere i en fleecetrøje

En god trøje er et absolut must denne vinter, og hvad er bedre end en god H2O fleece til at holde dig dejlig varm, både inde og ude? En fleecetrøje er typisk lavet af en kombination af elastan og polyester. Den er varmeisolerende, og egner sig derfor godt at have på, især når det er koldt udenfor.

Med eller uden hætte

Overvejer du om du skal købe en fleecetrøje, er der ingen tvivl om, at en fleecetrøje er et rigtig godt valg. En fleecetrøje kan du bruge, næsten til alting, både inde og ude. Du kan bruge den til at løbe i, du kan bruge den når du står på ski, men du kan også bruge den hvis du skal ud og sejle, eller blot hvis du har brug for at tilføje en ekstra varm trøje til klædeskabet.

Om din fleece skal være med eller uden hætte, er en smagssag og selvfølgelig helt op til dig og dit behov. Nogle mener at det er rart at have en hætte lige ved hånden, for eksempel hvis man er ude at sejle eller stå på ski, så er hætten nem at tage på. Andre syntes blot at hætten er i vejen hele tiden, så et godt råd er derfor at købe den du mener giver mest mening for dig.

Hos Intersport finder du et stort udvalg af lækre fleecetrøjer fra H2O. Det gælder både forskellige modeller, men også farver, hvis du gerne vil sætte noget kulør på dit outfit.