Hvad for noget træningstøj skal du have for at træne året rundt?

For at kunne træne hele året rundt skal du have det rigtige træningstøj. Det betyder, at du skal have tøj, der passer til de forskellige vejrforhold. Det er derfor ikke nok med et par træningstights og en t-shirt – du skal gerne have tøj til både kulde og varme.

Om sommeren har du f.eks. brug for let og åndbart tøj, der kan holde dig kølig. Det kan være et par tynde tights eller shorts, som ikke holder på varmen. På de virkelig varme dage, kan det også være nødvendigt at træne i en top i stedet for en t-shirt, så du ikke får det varmere end højest nødvendigt.

Om vinteren har du brug for varmere tøj, der holder dig komfortabel i koldere temperaturer. Det kan være tykke tights, som holder på varmen, når du træner udendørs. Og så kan det være smart med langærmede trøjer, hættetrøjer og en vindtæt jakke. På denne måde kan du nemt sørge for at have træningstøj på, der er varmt nok, selvom temperaturen er meget kold.

Du skal også overveje, hvilken type træning du laver. Hvis du løber udendørs, har du brug for andet tøj, end hvis du løfter vægte indendørs. Træner du altid indendørs, er det måske ikke nødvendigt med varmere træningstøj, men træner du udendørs kan det være en rigtig god ide at have tøj til forskellige temperaturer.

Endelig er det vigtigt at have nogle alsidige stykker tøj, der kan bruges på alle årstider. En god vindtæt jakke kan f.eks. bæres om både vinteren og sommeren. En langærmet træningstrøje og en kortærmet træningstrøje kan også bruges på flere forskellige årstider, alt efter temperaturen udenfor. Begge dele kan nemlig bruges som lag i det virkelig kolde vejr, så du ikke kommer til at fryse, når du træner udendørs om efteråret og vinteren.

Med det rigtige træningstøj kan du træne hele året rundt, uanset hvordan vejret er. Du kan for eksempel kigge på Fusion sportswear – de laver nemlig meget forskelligt træningstøj. Der er træningstøj til forskellige former for træning, samt forskellige temperaturer. På denne måde kan du få alt det træningstøj, du har brug for på ét sted.