3 tips til at spille padel

Padel er det nye sort inden for sportsverden. Det er den mest hurtigst voksende sportsgren i hele EU. Så kender du ikke allerede til padel, så bør du absolut læse med her. Her får du en forklaring på hvad padel er og gode tips til hvordan du kommer i gang med at spille denne helt nye men meget populære sportsgren.

Hvad er padel?

Padel er en blanding af tennis og squash. Blot med sin helt egen bane, egne ketsjere og eget regelsæt. Man kan derfor ikke helt hundred procent sammenligne den med en tidligere eller ældre sportsgren, men det er de to ovenstående, den ligner mest.

Lige da padel kom frem blev sportsgrenen kaldt padel tennis, fordi den minder en del om tennis. Men i dag hedder den altså kun padel og har fået sin helt egen gren indenfor sportsverdenen. Padel stammer oprindeligt fra Spanien og Latinamerika men er altså i dag meget populær i store dele af verden og bestemt også i Danmark.

Hvad for noget udstyr skal du bruge for at spille padel?

Du tænker måske, at du blot kan bruge din gamle tennisketsjer til at spille padel. Men den går altså ikke. For at spille padel er du nødt til, at anskaffe dig rigtigt padel udstyr. Dette inkluderer blandet andet en padel ketsjer, padel bolde og det rigtige tøj til at spille padel i.

Da det er en helt ny sportsgren er der ikke mange steder der endnu sælger det super moderne padel udstyr. Men hvis du vil prøve at spille padel, så find udstyr til padel her så er du godt på vej, til at blive rigtig god til denne nye og super moderne sportsgren. Med padel gælder det ligesom med alle andre sportsgrene, du må aldrig gå ned på udstyr.

For at blive rigtig god til, at spille padel er du nødt til at have nok udstyr og godt nok udstyr. Er dit padel udstyr ikke godt nok, så bliver det langt svære at dyrke sporten.

Hvor kan man spille padel?

Der findes allerede en del padel baner rundt omkring i landet. Ofte er det den lokale tennisklub, der også har lavet en padel bane.

Derfor kan du sagtes finde en padel bane nær dig, du skal blot undersøge de lokale tennisklubber og forhøre dig om de også har padel baner. Padel kan både spilles indendørs og udendørs, du kan derfor spille padel hele året rundt.