Fri for bekymringer med en vaskeægte fridag

Du skal holde fri, når du har fri. Det har de fleste af os nok fået at vide fra chefen, idet vi slynger computeren ned i arbejdstasken en sidste gang inden den længeventet fridag. ”Ja, ja” siger du tilbage. Alligevel har nogle af os en tendens til at tage arbejdet med hjem. Men din chef har altså ret. For en fridag er til for, at du kan slippe tankerne fra arbejdet, og i stedet bruge tiden på det, du godt kan lide. Det er en vigtig dag, hvor du skal prioritere dig selv. I denne artikel får du tre bud på, hvad du kan tage dig til på din fridag.

Den afslappende fridag

Det er vigtigt at huske på at slappe helt af en gang imellem. Derfor kan du med fordel vælge af bruge din fridag på en ren selvforkælelsesdag. Tag fx et dejligt langt bad, hvor du skrubber alle de døde hudceller af med en lækker, velduftende bodyscrub. Massér derefter en fugtgivende bodylotion på kroppen. Lakér dine negle med en frisk sommerfarve. Der er masser af muligheder, fx køb massage udstyr. Så kan du også få løsnet op i musklerne.

Den aktive fridag

For nogle af en fridag lig med ekstra tid til sport. Det kan ofte være svært at få den daglige træning til at passe ind i skemaet. Benyt fridagen til at dyrke lige præcis den form for motion, du godt kan lide. Om det så er at cykle en lang tur, tage i fitnesscenteret, tag i svømmehallen eller lignende. Når du dyrker motion, vil du oftest opleve, at du faktisk slapper mere af.

Den sociale fridag

For andre er fridagen lig med tid til at se familie og venner. Tag fx en sludder for en sladder på en café med en veninde, tag på stranden, på bar – hvad end du nu har lyst til.