Fødselsdagsfest for menneskets bedste ven

Hunden siges at være menneskets bedste ven. Når man køber en hund, bliver det et ekstra familiemedlem. Behandler man sin hund som et ekstra familiemedlem, så skal den da også have en fødselsdagsfest, når den er blevet et år ældre. Dette er selvfølgelig ikke en nødvendighed, men mange hundeejere synes nu alligevel, at det er hyggeligt. Derfor får du her en guide til at holde en fødselsdagsfest for din hund.

Selvom festartikler nok ikke er så meget for hundens skyld – den ville nok være ret ligeglad – så er det altså bare hyggeligt at pynte op til fødselsdagsfest. Du kan have balloner, der har hundens alder på eller skriver ”vov”. Det kan være bannere med hunde på eller kødben. Det kan være mange forskellige ting – slip fantasien løs.

Snacks er nok mere her, hvor hunden bliver glad. Du kan bage dine egne hundekiks eller lave snackfade med hundevenlige snacks som gulerødder, æbler – du kan endda lave hundesushi af ris og bagt laks. Mulighederne for snacks er mange, og din hund og dens hundegæster bliver uden tvivl glade, lige meget hvad du serverer for dem.

Du kan selvfølgelig også lave nogle snacks til de menneskelige gæster. Det kan være muffins med hundepoter eller -hoveder på. Det kan være snacks formet som kødben – sørg for at det er tydeligt, hvilke der er til mennesker og hvilke der er til hunde.

Noget ekstra fest-tilbehør, der kunne være rigtig hyggeligt, kunne være små festhatte til hundene. Det er nok ikke alle hundene, der vil have dem på, men I kan altid give det et forsøg. De menneskelige gæster kan for eksempel få et hårbånd med hundeøre på, så de bliver en integreret del af festen.

I kan også med fordel have lege eller konkurrencer med hundene. Det kunne være konkurrencer som, ”hvem er hurtigst”, ”hvem kan balancere en godbid på snuden længest?” ”hvem kan hoppe højest” og lignende. Uanset hvilke lege I finder på, så bliver det uden tvivl en rigtig god og hyggelig dag for både hunde og deres ejere.