Hvorfor anskaffe sig en kædesav?

Kædesave, også i mere daglig sammenhæng omtalt motorsave, er praktiske apparater der kan være gode at have med sig i den store værktøjskasse, eller i skuret ude i haven. Hvad end det er fordi du er meget vant til at bruge motorsav, måske i forbindelse med dit arbejde, eller det blot er noget du gerne vil investere din fritid i, så kan du med fordel læse med her. Nedenfor gives nemlig begrundelser og inspiration til at skaffe sig en motorsav, og hvad man kan bruge den til.

Det praktiske behov

Hvis man bor i et hus med have, eller man har en brændeovn som primær opvarmning til huset, så kan det være vildt praktisk at anskaffe sig en motorsav. At holde haven veltrimmet betyder også at man kommer til at skulle afgrene eksempelvis store grene, eller fælde træer der står i vejen. Desuden, især hvis man er glad for at tænde op i sin brændeovn, eller måske holder bål ude i haven, sparer det en del tid at have en motorsav til at skære brændet op med. Noget nær det bedste ved motorsave er at du kan skifte delene ud hvis de går i stykker, så man ikke skal ud at investere i et helt nyt. Det gælder eksempelvis for den midterste del hvor man kan købe Stihl sværd separat.

Med flair for detaljer

Foruden det meget firkantet praktiske behov i en motor- eller kædesav, findes der også et mere kreativt aspekt, selvom det kan være svært at tro på. Hvis du mangler lidt udfoldelse i din fritid, der både er udfordrende og spændende at gå til, kan det være at figurskæring med motorsav er noget for dig. De bedste figurskærer kan virkelig finde mange detaljer frem i deres værker, og desuden ser det virkelig også sejt ud når der bliver skåret vellignende figurer ud i træ.