Mere fritid, mindre havearbejde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Inden du sætter hele formuen i roser og stedsegrønt, så glem et øjeblik de nye planter og kast i stedet et grundigt blik på din eksisterende have.

Hvis du holder af en pæn have, men egentlig hellere vil nyde synet af den fra din hængekøje med en kold i hånden, end at kæmpe med ukrudtet, så kan du få andre til at gøre arbejdet for dig. Det behøver ikke være den helt sore omlægning af have, så lidt som bare lugning og græsslåning, kan haveservice firmaer gøre for dig. Aars anlæg tilbyder haveservice indenfor alt anlægsgarter opgaver, både grå og grøn. Du kan få fældet træet, eller ryddet op efter bladene til efteråret.

Skal hækken klippes, eller skal du have plantet nye roser, skal havestien belægges med sten eller vil du gerne have en større plæne, så ring til Aars Anlæg på 22 15 88 49.

På anlægsgartnerens hjemmeside kan du finde inspiration og læse mere om hvilke opgaver der kan udføres som haveservice på forskellige tidspunkter af året.

Haveservice kan være alt fra græsslåning, beskæring af træer og buske, hækklipning, lugning af bede, gødning, hjælp til bekæmpelse af alger, ukrudtsbrænding eller tagrender, der skal renses, hvis det lyder som kedeligt arbejde, er det helt sikkert haveservice du skal have. Er du pensioneret, tilbyder flere kommuner ordninger hvor du kan få hjælp til haveservice, især til ting som hækklipning og snerydning.