Prøv nye sportsgrene i 2023

Har du ekstra fritid i 2023? Eller ønsker du blot at få lidt mere motion i form af en ny sportsgren? Uanset hvilken grund du har, får du her inspiration til tre nye sportsgrene, som du kan prøve, hvis det lyster. Det er ikke sikkert, de er noget for dig, men det er da værd at afprøve – det kan jo være, du finder din næste sportsgren.

Sejl i kano

En sportsgren, du kan vælge at springe ud i, er at sejle i kano. Du kan eventuelt starte i en klub eller leje en kano for at se, om det er noget for dig. Hvis du bliver meget bidt af det, kunne det være en idé at skaffe din egen kano for også at kunne sejle, når du har lyst – og slipper for at leje. Du kan købe mange forskellige kanoer på nettet, hvor du kan finde den helt rigtige kano for dig.

Tennis

En anden sportsgren, du kan begive dig ud i, er tennis. Du har helt sikkert set tennis før i Tv’et eller andre steder, men har du nogensinde prøvet at spille det? Det kan sagtens være, du bliver bidt af det. Det er nemlig en sjov og sund sportsgren at prøve – og det kan være, du kan overtale et par stykker, du kender til at være med.

Afprøv kræfter med volleyball

Den sidste sportsgren er volleyball. Der er mange steder, hvor du kan prøve volleyball af, hvis det lyder fristende. Du kan for eksempel starte med en prøvetime for at se, om det er noget for dig. Hvis det er noget for dig, kan du helt sikkert finde et hold nær dig, som tager nye ind.

Dette var tre forskellige sportsgrene, som du kan prøve, hvis det lyster. Du er hvert fald garanteret god motion og sikkert også nye bekendtskaber.