Sådan får du mest vin for pengene

Det er ingen hemmelighed, at det kan være en ganske dyr hobby at gå op i god vin. Her er der nemlig ikke tale om udstyr, man køber sig den ene gang, og som således kan genbruges et utal af gange, som det blandt andet gør sig gældende med grej til sport.

Når du går op i vin, er du således altid på udkig efter den næste flaske, der kan fuldende din samling eller forsøde dine smagsløg med sine lækre aromaer – og vin er ikke helt billigt, slet ikke når der er tale om de gode flasker.

Dog er der især 2 metoder til at få rigtig meget vin for pengene.

Rødvin fra Valpolicella

For det første bør du vælge ripasso valpolicella vine. Her er der nemlig tale om rigtig frugtige og komplekse rødvine fra Valpolicella distriktet i det nordøstlige Italien. Og de anses som værende nogle af de aboslut bedste vine i verden, blandt andet fordi de er rige på smag. Denne kommer fra den måde, vinene produceres på – rødvin fra Valpolicella hældes over resterne af de tørrede druer, som er anvendt til produktion af Amarone vin, hvorfor du med en sådan flaske er sikret rigtig god vin for pengene.

Handl vin online

Dernæst bør du handle dine vine online.

Det kan være en smule afskrækkende blot at læse om de gode vine uden at kunne prøvesmage dem, men det også vil det gøre din søgning eksperimenterende, når du blot kan læse om de mange smagsnuancer.

Og så er det også ofte billigere at handle online, hvorfor du her har mulighed for at få flere gyldne dråber for pengene. Det skyldes, at det online er lettere at lave gode tilbud og generelt lave priser, og det er noget, du kan benytte dig af – så bliver der pludselig råd til en ekstra flaske.