Vil du tage dit lystfiskeri til det næste niveau?

De fleste lystfiskere har udstyret i orden. Det vil sige man både har en ordentlig stang og nogle gode blink eller fluer. Men hvis man gerne vil tage sit lystfiskeri til det næste niveau, skal man have fat i et par waders. Der er nemlig mange fordele at hente ved at begynde at vadefiske i stedet for at fiske fra bredden.

Hvad skal til for at være klar til vadefiskeri?

Skal man i gang med at vadefiske, er det vigtigste selvsagt dine waders, da det er det mest essentielle udstyr til vadefiskeri. Der er dog mange slags, og det kan godt betale sig at sætte sig lidt ind i markedet, før man køber waders. Der er nemlig stor forskel på hvilken slags lystfisker man er.

Kan man lide at fiske om foråret og sommeren, skal man have et par waders, som ikke har for meget isolering, da der let kan blive rigtig varmt i sådan et par. Til gengæld kan de velisolerede waders være en rigtig god idé, hvis man kan lide at fiske i de koldere sæsoner og hvis man nyder at fiske i havet.

Det vigtigste ved waders

Det vigtigste er dog at dine waders er høje nok og af bedst mulig kvalitet, så når det er tid til at købe dem, så kig efter om de er slidstærke, da det ellers kan blive en våd fornøjelse. Når det kommer til waders, kan det ofte være en god idé at købe de bedste man har råd til, da det er rigtig skidt, hvis dine waders går i stykker mens du bruger dem. Kig desuden efter om der er en stor og rummelig lomme på maven, da det jo i sagens natur er svært at slæbe for mange ting med sig ud i havet eller søen.