Det behøves ikke at være dyrt at rejse

Du er ved at blive syg i potten af at være her i Danmark. Det blæser hele tiden, du skal stadig have skiundertøjet på og du får bare aldrig den tanline. Du mangler D-vitaminer fra solen, du mangler frihed og mulighed for at boltre dig, men du føler dig bare som en fange her i kolde Danmark. Så er løsningen jo let, du skal ud at rejse og det kan ikke være hurtigt nok. Men der er bare lige det, at du allerede har brugt alle dine feriepenge, din opsparing gik til indskud og du er alt for glad for vin og chokolade til, at du kan skære det ud af madbudget. Hvad skal du så gøre? Jamen, løsningen er jo at rejse billigt, og ja, det kan lade sig gøre.

Find dig en afbudsrejse

Du kan jo pakke tasken og tage på en afbudsrejse. Bliver folk syge eller noget helt andet, så annullerer de deres rejse, og så har du muligheden for at købe den til få penge. Det er jo et win win. Det kan være afbudsrejser i Spanien, Frankrig eller Thailand. Du kan som eks. bare søge afbudsrejser grækenland på google, og så skulle du gerne få et par rejsemuligheder frem. Den eneste problematik er bare den, at det måske ikke altid er din drømme destination, som du kan vælge, eller så passer tidspunktet dig ikke så godt.

Rejs med bus eller tog

Man behøves jo ikke altid at rejse med fly. Tit er flybilletter meget dyre, men det kan gøres billigere med tog eller bus. Har du overvejet flixbus. Mange flix busser kører ud af landet. Så kan du komme hele Europa rundt, men til en pris som er til at betale. Det eneste det koster er lidt penge og så måske en masse tid. Kan du godt sidde på din flade en række timer, så er der rent faktisk mange penge at spare. Det er jo bare en lang lur. Luk øjnene i Danmark og vågen op i Holland.