Gå på opdagelse i naturen

Når hverdagen er travl, kan det være svært at finde tiden til de ting, der virkelig betyder noget. Dem der giver os energi og dem, der sørger for, at vi har motivation til at fortsætte med at nyde en effektiv hverdag.

Det kan for eksempel være de stunder, hvor vi kommer uden for vores hjem og nyder den fantastiske natur, der er i flere områder, er mulig at finde lige uden for døren. Særligt hvis man bor enten i eller i nærheden af Rebild, er der en storslået natur, man kan lade sig betage af.

Lad dig omringe af den velduftende lyng i Rebild Bakker

Her finder du nemlig de naturskønne Rebild Bakker, som byder på et skønt, kuperet terræn. Derfor vil du opleve alt fra stejle skråninger til flade underlag, alt imens du bevæger dig gennem en vild natur, der blandt andet synes drysset med lyng.

Uanset hvad tid på året du besøger Rebild Bakker, vil du møde naturen på en ny måde, og derfor er der her tale om stedet, hvor du kan puste ud, mærke den friske luft mod kinderne og få et afbræk fra den normale hverdag.

Gå en tur om den populære St. Øksø i Rold Skov

Særligt kan du også nyde Rold Skov, som kun findes et stenkast fra Rebild Bakker. Her finder du en skøn natur og midt i skoven også St. Øksø, som altid er et populært tilløbsstykke. Det er nemlig et velegnet udflugtssted for gåture i smukke omgivelser, og derfor går du glip af noget, hvis du ikke tager en runde om søen.

Søen synes brun og beskidt, men faktisk er den ren. Den brune farve kommer fra et højt indhold af humussyrer, og derfor er der her tale om en sjælden naturtype, som for mange også er et yndet badested – både igennem sommersæsonen og vinterhalvåret.