Skal du have campingvognen med sydpå? Læs med her

Det kan være rigtigt hyggeligt med en campingferie sydpå. Især hvis man er rigtigt glad for at campere, er dette helt sikkert en ferie, som man vil elske. Det er dog også vigtigt, at man er godt forberedt, så man får det hele med hjemmefra. Læs videre her for at høre mere om, hvad du skal huske at medbringe, når du skal have campingvognen med sydpå.

En markise

Der er mange forskellige ting der er gode at have med, når du skal på campingferie sydpå. En af dem er noget som en markise. I og med, at der helt sikkert vil være varmt og høje temperaturer det sted, som I skal på ferie, er det ikke nødvendigt med noget form for telt. Det vil heller ikke kunne betale sig at sætte dette op, hvis man ikke skal være afsted særligt længe.

Du kan i stedet overveje noget som en markise. Denne vil nemlig give muligheden for stadig at kunne sidde udenfor i skyggen. Overvej derfor, om du skal pakke markisen med, når I skal på campingferie sydpå. Hvis du mangler forskelligt tilbehør til din markise, kan du finde thule markise tilbehør her.

Husk campingbord og stole

Selvom der højst sandsynligt er nogle siddepladser inde i campingvognen, er det en god ide at medbringe et campingbord samt nogle stole. I det gode vejr er det jo heller ikke særligt hyggeligt at skulle sidde indenfor.

Medbring i stedet et campingbord og nogle stole, som I kan slå jer ned på. Her kan i både sidde, når det dejlige vejr skal nydes, men også når der skal spises og så videre. Det vil uden tvivl være noget, I bliver enormt glade for at tage med. Dette er altså ting, der er gode at have med, når du skal have din campingvogn med sydpå på ferie.