Få styr på bøtterne i køkkenet

Kan du godt lide, at du kan se de forskellige råvarer, du har at arbejde med, når du er i køkkenet? Der er næsten ikke noget værre end at åbne et køkkenskab, hvor pasta, mel, sukker og ris står i et stort rod i diverse poser og med poselukkere på. Det kan godt være, det fungerer i det korte løb – men på langt sigt kan det være, der er en pose, der bliver overset.

Så er den hurtige løsning at købe en ny, men pludselig har man tre åbne pakker pasta – og det er hverken særligt smart for pengepungen eller for råvarernes holdbarhed. Derfor er dymo labels en fantastisk opfindelse. I kan med fordel vælge at hælde de forskellige basisvarer på store sylteglas med lufttæt lukning og så sætte labels på glassene, så I altid kan se, hvad der er i. Selvom der er tale om gennemsigtige glas, kan det være svært at skelne spelt- fra hvedemel med det blotte øje.

Til brug hjemme og på arbejdspladsen

Måske du tænker, at labels primært er noget, man bruger på arbejdspladsen. De er gode til at navngive mapper, kasser og hylder, hvor der er ting, alle skal vide, hører til, men du vil garanteret hurtigt finde ud af, hvor mange steder, de også kan bruges i hjemmet. Det gælder alt fra postkassen til kasserne i skabet med legetøj, som I altid er nødt til at åbne, for at konstatere hvad de indeholder. Det kan I slippe for med labels.

Der findes mange forskellige former for dymoprintere, så det er en god idé lige at læse lidt nærmere på de enkelte. Nogle printer udelukkende på hvide labels, mens andre faktisk også kan lave blandt andet sorte labels, som kan være fede, hvis de skal sidde på noget, der skal stå fremme og pynte lidt i dagligdagen.