Temafest for dine venner

Vil du holde en fest for alle dine venner, så kan du med fordel lave det til en temafest! En temafest er super sjov, fordi der bliver gjort noget ud af det. Ved en temafest er det også bedre at gå all-in på både pynt, kostumer og eventuelle drikkevarer og snacks. Det gør i hvert fald det hele lidt sjovere, hvis dine gæster kommer ind til en temafest, hvor du har gjort en masse ud af pynten, da dette sætter stemningen for festen. Du kan derfor pynte op i det valgte tema med bannere, balloner – du kan købe helium til balloner, hvis de skal svæve – konfetti og andet pynt.

Her kommer to ideer til temaer til din fest, samt nogle ideer til pynt, snacks, drikkelse eller lignende.

Hogwartsfest
Harry Potter universet er og bliver altså bare rigtig populært. Derfor kan dette tema også falde i god jord hos de fleste. Du kan med garanti finde forskelligt Hoqwartspynt på nettet, ellers kan du lave dit eget. Det kunne være pynt som, svævende (falske) stearinlys, flyvende nøgler, og lignende – indgangen til festen kunne du for eksempel lave til platform 9 3/4.

I forhold til snacks kan du lave små koste af saltstænger og ost, muffins med de fire huses farver – på denne måde kan gæsterne blive delt ind i forskellige huse. Du kan også lave små gyldne lyn af chokolade og ugle-muffins. Drikkevarer kunne være den klassiske butterbeer, ellers kan du lave forskellige drinks som trylledrikke.

Tropiskfest
Sommeren er jo efterhånden over os, så det ville da være perfekt tid til at holde en fest med tropisk tema – du kan jo endda holde den udenfor i det gode vejr.

Til en tropisk fest skal der masser af blomsterkranse og blomsterkroner til. Så er udklædningen godt på vej. Du kan samtidig køre det samme i pynten, hvor du kan pynte op med blomster i massevis.

I forhold til snacks er frugt rigtig godt til tropisk tema. Du kan endda lave chokoladedyppet frugt, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det – eller have chokoladefondue. Drinks til denne fest kan være klassiske tropiske cocktails som Piña Colada, Mojito og Mai Tai.