Guide til en hyggelig picnic

Sommervarmen nærmer sig. Hvad betyder det? Det betyder selvfølgelig, at det er ved at være tid til at bruge mere tid udenfor. Så hvorfor ikke have en picnic? Det er da hyggeligt at tage ud i en skov eller på en strand for at spise noget lækkert mad. Vil du gerne have en hyggelig picnic i det fri, så kommer der her en lille guide.

Lækker og nem mad er selvfølgelig et must, når man har en picnic. Hvad skal I så have at spise? Maden skal selvfølgelig være pakket hjemmefra, så det er nemt at spise i det fri. I kan for eksempel lave pølsehorn eller pizzasnegle. Vil I have noget lidt mere lækkert, kan I lave tortillaruller eller nogle lækre bagels. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvad I kan lide. Derudover er noget frugt super lækkert at have med også. Skal I have lidt sødt med også, kan I eventuelt lave nogle muffins, cookies eller brownies, da disse er nemme at transportere.

I skal selvfølgelig også have noget at drikke med. Lemonade, vin, øl og sodavand er altid et hit at have med. I kan selvfølgelig også tage noget kaffe med til kagen. Skal du holde dine drikkevarer kolde, kan det være en god ide at have nogle køleelementer, så dine drikkevarer holder sig kolde i længere tid.

Udover noget lækkert mad og drikke, så skal du selvfølgelig også have noget at spise og drikke af, samt servietter. Har du ikke lige nogle tallerkener og glas, du kan have i en picnic kurv, så kan du købe papservice. Vil du have noget andet papservice end det kedelige hvide, så har all4party.dk en masse, som er super fine og lidt mere specielle. Det giver bare en lidt mere hyggelig stemning at bruge sådanne, selvom det selvfølgelig ikke er livsnødvendigt.

Og så er det jo ikke en picnic uden en fin picnickurv og et picnictæppe. Husk at tjekke hvor stort tæppet er, så du sikrer dig, at det er stort nok til jer alle.