Til dig der elsker at overnatte i det fri

Nyder du mere end noget andet end at tilbringe natten i den frie natur? Og lyder tanken om at trække den friske luft helt ned i lungerne og lytte til fuglene synge som yderst fristende? Så skal du uden tvivl købe dig et shelter, som tillader dig at overnatte i det fri uden en masse besvær. Du kan endda dekorere dit lille shelter som du vil med puder og tæpper for at højne den oplevelse det er at kigge på den smukke stjernehimmel i læ for vinden. Shelters kommer i mange forskellige størrelser og varianter, der passer til netop dine specifikke behov.

Få al tilbehøret til overnatningen

Når man skal overnatte i naturen, er der et par ting med skal have styr på og have med hjemmefra, så man er velforberedt på de situationer, der nu kunne opstå. For eksempel er det vigtigt at have praktisk mad, der kan tilberedes uden den helt store postyr samt et lille ildsted, hvor man kan tilberede maden over. Men måske det vigtigste er alt er selve sovestedet, hvor man skal sikre sig at man er afskærmet fra vind, vejr og ikke mindst alt for mange insekter med et godt og kraftigt myggenet. Dette kan sikres ved at købe et shelter, der er nemt at tage med sig på farten og ikke kræver den store videnskabsmand at sætte op. Shelteret er det helt åbenlyse valg for den person, der ikke har lyst til at overnatte i et fugtigt telt. Læs mere her om shelters osv og udvælg dit nye shelter i dag for at tage i skoven i morgen.

Nyd naturen i fulde drag

Et shelter er et slags halvtag, som er åben på den ene langside og som er konstrueret af træ. Man kan typisk vælge mellem at købe et allerede samlet shelter eller selv bygge det, hvilket kan være en sjov og hyggelig aktivitet sammen med familie og venner. Der er selvfølgelig en lang række faktorer man skal tage stilling til, når man anskaffer sig et shelter eller dele af et shelter – for eksempel hvor mange shelteret er beregnet til, hvordan det skal se ud rent designmæssigt og ikke mindst hvor det skal placeres. Hvis man gerne vil nyde den milde danske aftensol kan med fordel placere shelteret, så man kan se solnedgangen på en tilhørende bænk eller man kan placere shelteret i øst, så man kan få glæde af den lyse morgensol.