5 gode grunde til, hvorfor du bør løbe

Løb er sundt, ikke bare for kroppen, men også for dit helbred. Præcis derfor handler løb, også om meget andet, end blot vægt og god kondition. Lige her får du 5 gode grunde til, hvorfor det er en god ide at tage løbeskoene på, og hvad det er løb er godt for.

Løb er den motionsform, som kan give dig en absolut god forbrænding

Går du i gang med at løbe, må du dog ikke lade dig snyde af hvad det er, din vægt fortæller dig. De muskler du udvikler i takt med at du løber, vejer nemlig mere end fedt, derfor bør du ikke måle dine løbe resultater på vægten, men i stedet se på hvordan du ser ud i spejlet.

Få en god søvn

Går du i gang med at løbe, vil du ofte også mærke at du bliver bedre til at sove. Grunden til dette er ret simpelt, du sover ganske enkelt bedre, når du har brugt kroppen fysisk.

Du får fornyet energi

Er du ikke allerede en aktiv løber, vil du næppe tænke at løb og aktivitet, kan give dig mere energi. Men rent faktisk sker der det, at når fedtet bliver omdannet til muskler, bliver din krop stærkere, hvilket er med til at give mere power, overskud og energi.

Kom af med stress

En af de absolut bedste former for afstressning, er løb. En tur udenfor i den friske luft, er ganske simpelt den bedste kur hvis du er stresset. Præcis derfor kan en god løbetur, gøre underværker for både krop og helbred.

Er med til at styrke dine muskler og led

Sørger du for at løbe, og sørger du også for at investere i et par gode løbesko, så vil en løbetur i ny og næ, absolut kunne gøre underværker for dine muskler og led.

Mangler du et par gode sko til løbeturen, kan du med fordel overveje at par sko fra mærket Asics. Køb Asics her.