Hundefoder betyder rigtig meget for din hund

hund

Der bør ikke herske tvivl i enhver hundeejers hjerte om, at hundens foder er en af de vigtigste ting i dens liv. Det er nemlig gennem hundefoderet, at din hund får alt det, som dens krop har behov for. 

Din hunds foder skal indeholde ingredienser, der giver den energi. Ydermere skal den indeholde et godt udvalg af næringsstoffer, så den kan danne væv og holde enhver cellulær proces i gang. Leder du efter hundefoder til din hund? Køb Acana hundefoder her.

Giv din hund den rigtige mængde foder

Når det kommer til hundefoder, er det vigtigt at vide, hvor meget foder din hund skal have. Du bør altid følge fodringsvejledningen på hundefoderets emballage. Du skal blot finde ud af, hvor meget din hund vejer, hvorefter du kan følge fodringsvejledningen. 

For at sikre at din hund får den rette mængde foder, bør du ved foderskift kontrollere hundens vægt med jævne mellemrum. Det er den bedste indikator for, om mængden af foder er den mest optimale for din hund.

Sådan skifter du hundefoder

Det er altid lidt af en proces, når en hund skal skifte hundefoder, da hundens fordøjelsessystem skal have tid til at vænne sig til det nye foder. Du bør derfor gå langsomt til værks, når du starter med at give din hund nyt hundefoder. 

De første par dage skal du starte med at give hunden 75 % gammelt foder blandet med 25 % nyt foder. Bland derefter foderet 50/50 de næste par dage. Til sidst bruger du et par dage med en foderblanding på 25 % gammelt foder og 25 % nyt foder.