Tips til at gå 10.000 skridt om dagen

Vil du gerne gå 10.000 skridt om dagen, men har du svært ved at finde motivationen til det? Her finder du enkle tips til, hvordan du kan få gået de 10.000 skridt hver dag. 

Køb en skridttæller

Det er en rigtig god motivation at have en skridttæller. Tælleren får gang i dit konkurrencegen, så du vil bare ikke stopper, før du har gået de 10.000 skridt. Det er en nem og sjov måde, hvorpå du kan motivere dig selv til at komme ud og gå nogle skridt. Du kan blandt andet tage et kig på et Samsung smartwatch.

Begynd dagen med en gåtur

Prøv at stå op 20 eller 30 minutter tidligere for at gå en tur udenfor ved dit hjem. Det er en fantastisk start på dagen, og du vil sikkert ende med at elske det. Desuden får du allerede fra morgenstunden af gået en masse skridt.

Tag ikke elevatoren, men altid trappen

Tager du som regel elevatoren, når du kan vælge mellem den og trappen? I så fald skal du af med denne vane. Bor du i en ejendom med etager, så kan du hurtigt få nogle skridt ind på kontoen ved at tage trappen. Det kan også være, at du arbejder på 4. sal i en bygning eller lignende.

Hold gåpauser i løbet af dagen

Hvis du arbejder på et kontor, hvor du sidder ned det meste af dagen, kan det være en god idé at holde et par gåpauser fra tid til anden. Det behøver ikke være lange pauser, men bare fem minutter en gang imellem, hvor du kommer væk fra computeren og får gået en smule.