Beskyt dine øjne, og sørg for at holde øje med dit syn

I vores moderne tidsalder, er det hyppigt at vores syn bliver påvirket af alle de skærme, vi har omkring os. Skærme, alderen og genetik, kan spille ind når telefonen pludselig skal rykkes ud i armslængde, eller man ikke kan se detaljer på andres nummerplader foran i bilkøen mere. Dette kan afhjælpes af et par briller, som passer til dig.

Kender du (brille)typen?

Hvis du er en garvet brille-bruger, så kender du sikkert allerede dit yndlingsstel og favorit brilleglas, samt den perfekte styrke til dit syn. Hvis du allerede er halvvejs ekspert i dine briller, så findes der nu abonnementer på briller, så du kan spare penge, hvis dit syn hyppigt ændrer sig. Brilleabonnementer på briller med både enkeltstyrke og flerstyrke kan fås online, hvor man kan vælge sig til sine favoritter. Og festen stopper ikke der, for hvis du også gerne vil kunne se skarpt, selv med solens stråler i ansigtet, så kan du også leje solbriller i dit abonnement. Med et abonnement, kan du være sikret på at se skarpt både på syn og på modetrends, da du løbende kan skifte brillerne ud for et engangsbeløb imellem 400-900 kr. pr. brille.

Abonnement-junglen for en brilleabe

Et brilleabonnement kan lyde indviklet, men det er det i virkeligheden ikke.

Du betaler et månedligt beløb. Enten 135 kr. eller 235 kr., alt efter som du skal have enkeltstyrke eller flerstyrkeglas. Så passer du din hverdag, indtil brillerne måske ikke er din stil mere, eller indtil at din syn er forringet, og du skal have nye briller. Men i stedet for at gå ud og betale spidsen af en jetjager, bare for at kunne se ud af glohullerne igen, så betaler man overstående engangsbeløb og får et andet slags par briller med dig på din videre færd.

Så er der hermed stillet skarpt på den problematik!